17 april 2024

Här ska Leksand mötas kring mat

Tisdag den 16 april 2024 togs det första spadtaget för den nya Supermarket-butiken i Leksand. Den nya butiken, som kommer vara lokaliserad vid norra infarten vid riksväg 70, blir både större och mer tillgänglig via gång- och cykelvägar samt anslutande busshållplats. Här växer en ny mötesplats fram!

3 april 2024

Ett nytt kvarter blir till i Lund

Pågående byggnation:

Hur går bygget av det nya urbana stadskvarteret Bona Terra i Brunnshög, nu med endast ett år kvar till invigning?

26 mars 2024

Ett fryslager växer fram i Hacksta

PÅGÅENDE BYGGNATION:

I Hacksta utanför Västerås påbörjades 2022 en satsning av ett nytt högautomatiserat fryslager till ICA. Vad har gjorts och vad är nästa steg?

16 oktober 2023

ICA Fastigheter säljer lagerfastighet i Västerås till Genesta

TRANSAKTION:

ICA Fastigheter har sålt lagerfastigheten Saltängen 1, ICAs centrallager i Västerås, till Genesta genom en så kallad sale and lease back-transaktion där ICA Fastigheter i samband med försäljningen tecknar ett 15-årigt hyresavtal med Genesta.

28 augusti 2023

Christina Hambäck lämnar ICA Fastigheter

Nyhet:

Christina Hambäck, chef Strategi och Projektutveckling, lämnar ICA Fastigheter den 31 oktober för en roll som vd på Qarlbo Property. I samband med att Christina slutar blir Magnus Hjelmberg tillförordnad chef Strategi och Affärsutveckling.

7 juli 2023

Jan-Erik Hellman ny vd för ICA Fastigheter

personnytt:

Jan-Erik Hellman har utsetts till ny vd för ICA Fastigheter och tillträder tjänsten senast vid årsskiftet, då han också tar plats i ICA Gruppens koncernledning.

13 juni 2023

Anna Nyberg lämnar ICA Fastigheter

nyhet:

Anna Nyberg, vd för ICA Fastigheter och del av ICA Gruppens koncernledning, har valt att lämna sin tjänst den 30 juni 2023. Mattias Lundgren, CFO ICA Fastigheter, tillträder som tillförordnad vd från och med 19 juni 2023.

12 maj 2023

Morgonfika och trädplantering när nya Maxi ICA Stormarknad i Österåker med grannar invigdes

NYHET:

Solig invigning när vår senaste träbyggnad invigdes för hyresgästerna Maxi ICA Stormarknad Apotek Hjärtat, Tailor’s barber, Iron och Soso sushi. Byggnaden är vår mest hållbara fastighet hittills och en riktigt god start på resan mot nettonoll till 2030.

Dela