JOBBA HOS ICA Maxi i Moraberg

    I Södertälje byggs nu en helt ny ICA Maxi butik. Redan nu är  ICA-handlaren Markus Lönnroth i full gång för att hitta butikens viktigaste tillgång – medarbetarna.

    På ICA Maxi i Moraberg ska ICA-handlaren Markus Lönnroth tillsammans med sin personal skapa ett Maxi som har ett positivt och engagerat team. Ett arbetsteam som varje dag med glädje vill öppna dörren till en inspirerande matbutik, med starkt fokus på den goda måltiden där färskvaror, frukt och grönt står i framkant. 

    Nu söker Markus människor som är innovativa, vill vara med att leda, påverka och skapa en butik där kunden alltid är i fokus. Människor som tycker om sitt arbete och älskar att jobba med mat. Ledare som tycker om att bygga team och förstår hur viktigt det är att känna glädje på jobbet. Entreprenörer som ser nya lösningar i en miljö, där vi har en ambition att utveckla nya handlare. 

    Är du en person som skulle passa bra i butiksteamet har du nu chansen att ansöka. Sista ansökningsdag är den 29 mars 2017. Via länken kan du läsa mer hur du söker. Varmt välkommen till ICA Maxi i Moraberg!

    Länk till butikens egna sida!