Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  4 juli 2017

  Smart onlinehandel med drive thru hos ICA Maxi i Flygstaden

  Lagom till sommaren, som innebär ett ökat tryck från de turister som besöker Halmstad, har ICA Maxi Flygstaden byggt ut butiken med smart onlinehandel genom drive thru upphämtning. Vi hörde av oss till ICA-handlaren Tommy Fransson för att höra hur starten har gått och vad som föranledde satsningen.

  20 juni 2017

  ICA utökar satsning på laddstolpar

  ICA vill underlätta för kunder att göra miljömedvetna val och utökar nu sin satsning på laddstolpar för laddhybrider och elbilar. I ett pilotprojekt i samarbete med E.ON testar ICA Fastigheter ett nytt koncept för laddplatser som utöver laddstolpar även inkluderar kundservice, support och övervakning.

  16 maj 2017

  KARRIÄR – Träffa ICA Fastigheters IT-chef Johanna Löndahl

  17 maj är inte bara Norges dag – det är även IT-chefens dag! Dagen till ära tog vi ett samtal med Johanna Löndahl, ICA Fastigheters Chef verksamhetsutveckling och IT, för att prata mer om digitaliseringen i fastighetsbranschen och värdet av så kallade uppkopplade fastigheter.

  9 maj 2017

  Nobelpristagare sätter namn på Brunnshög

  Nu sätts nu namn på gator, kvarter, parker och platser i den nya stadsdelen i Brunnshög. Området präglas av kunskap på hög nivå och namnen ges till kända nobelpristagare, upptäckter och innovationer. Vilken vetenskapsman/-kvinna kommer finnas nära ICA Fastigheters kvarter? Vem tycker du skulle passa?

  9 maj 2017

  Tre snabba frågor till en blomsterexpert

  Våren är sen i år och trots att maj månad är här är det fortfarande frost på nätterna. För oss vintertrötta som längtar efter vår och att starta vårens planteringar, undrar vi nu vilka blommor klarar de kalla nätterna just nu? Vilka blommor bör man satsa på om man vill göra balkongen eller trappan fin till vårens helger? Vi passade på att fråga vår blomsterexpert Christina ”China” Rane, ägare av Barkarbystadens Blommor, som är en av 16 hyresgäster hos ICA Fastigheters marknadsplats Flottiljen Köpkvarter i Barkarby utanför Stockholm.

  3 maj 2017

  ICA FASTIGHETER MEDARRANGÖR TILL INTERNATIONELL OPEN INNOVATION-TÄVLING FÖR RESTVÄRME

  Varje år går stora mängder, överbliven värme från industriella processer till spillo. Restvärme som skulle kunna ge närproducerade livsmedel, arbetstillfällen och ett mer hållbart samhälle. Det tycker vi är slöseri med energi. Därför är ICA Fastigheter en av tolv arrangerande parter i en internationell, Vinnova-sponsrad, open innovation-tävling för restvärme.

  3 maj 2017

  Trubadur och erbjudanden förgyllde vårkvällen för boende och besökare i Barkarbystaden

  Den 27 april arrangerade Flottiljen Köpkvarter en shoppingkväll för att starta igång våren och ge platsens besökare möjlighet att ta del av bra erbjudanden, provsmakningar, tävlingar och live underhållning. Men kvällen hade fler syften än att bara underhålla, att skapa en positiv gemenskap i det nya samhället är även något som är viktigt för ICA Fastigheter.

  30 mars 2017

  Huskvarnas nya ICA Kvantum har slagit upp dörrarna

  Den 29 mars var det äntligen dags för Huskvarnas nya ICA Kvantum-butik att slå upp dörrarna. Köerna ringlade långt ut på parkeringen då cirka 300 personer fanns på plats för att inviga den nya butiken. Se bilder från Huskvarnas nya matmecca.